Burn-out AfterCare

Wat is eigenlijk een Burn-out?
Een burn-out bestaat in haar opvatting uit drie, min of meer samenhangende verschijnselen: uitputting (extreme vermoeidheid), Cynisme (afstand hebben van het werk, dan wel de mensen met wie men werkt), en een lager zelfbeeld van de eigen competenties. (bron. Wikipedia)

Voor veel mensen is het herstel tijdens en na een burn-out een moeilijk proces. Niet alleen psychisch is het enorm moeilijk, maar ook fysiek heb je weer handvatten nodig om je leven in de goede richting te krijgen.

Het “magische woord” is STRUCTUUR. Wanneer je weer structuur in je leven krijgt, is de verhouding tussen spanning en ontspanning beter verdeeld. Dit zal resulteren in meer voldoening tijdens het ondernemen van activiteiten (spanning). Wanneer je meer voldoening haalt uit je activiteiten zul je ook beter slapen (ontspanning). Beter slapen gaat weer leiden tot betere prestaties en op deze wijze hebben de de vicieuze cirkel die negatief was omgebogen naar positief.

Wat houdt burn-out aftercare precies in?
Wij gaan met de klant aan werk d.m.v. trainingen. Tijdens de trainingen gaan we op zoek naar de structuur en regelmaat die men mist en weer nodig heeft.

Op dit moment werken wij al met bedrijven samen om hun werknemers, die om welke rede dan ook, een burn-out hebben opgelopen, zo spoedig mogelijk terug in hun positieve spiraal te krijgen.

Wij van Nick Verduin Sporttrainingen helpen u graag om weer structuur te krijgen in uw eigen leven!

Locatie: Zoveel mogelijk bij de klant in hun eigen vertrouwde omgeving.
Duur trainingen: Een training duurt ongeveer 60 min.

voor meer informatie neem contact met ons op.