Nick Verduin

Even voorstellen,

Ik ben Nick Verduin, sinds mijn afstuderen aan het CIOS in 2003 ben werkzaam als tennistrainer/coach. In deze periode ook meer dan 10 jaar ervaring opgedaan als fitness/conditie trainer van o.a. de KNLTB.  Ik ben erg dankbaar dat ik in deze periode met verschillende niveau spelers heb mogen werken op weg naar hun succes. Van regionale spelers (niveau 1 en 2 zoals Zen Zijlstra, Sidney de Boer (2x nationaal dubbel kampioen), Steven de Boer, Gabrielle Altena, Irene (#1 t/m 12jaar van Nederland) en Emma Kranendonk, Dennis Verduin) ,Nationale top 10 van Nederland Jeugd spelers onder 12, 14 en 16 jaar (zoals Daan van Dijk, Tallon Griekspoor,  Emily van der Werf en Anna Brinkmann) tot Internationale spelers (zoals Anna Ivanovic/ Adidas development program spelers, Vivien Sandberg GER/ TEJT- ITF).

Sinds 2010 werk ik ook als Personal trainer. in eerste instantie alleen voor tennis spelers maar in de loop der jaren ook steeds meer mensen met medische klachten, burn out verschijnselen en mensen die heel graag wat kilo’s wilde verliezen.

Gespecialiseerd in het intensief, persoonlijk begeleiden van sporters, jong tot oud en van ieder niveau. Elk individu is anders maar één ding is voor een ieder gelijk…… Het doel, samen het maximale er uit halen! Wat een groot trainer ooit zei “Quitters never win and Winners never Quit” Bent u er klaar voor?  Ik wel!

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen op 1 van onze trainingslocaties.

 

voor meer informatie neem contact met ons op

 

Linkedin profile

Geef een reactie